”Gick ut och sprang direkt när jag såg laguppställningen”

By mars 21, 2018Nyheter

Christoffer Braw har arbetat flera år på MTG och IMG där han haft olika roller och uppdrag. Christoffer har sedan hösten 2016 arbetat på TV4-Gruppen/CMore. Nu ska han ge järnet i Team Eliot!

– Framförallt hoppas jag att Team Eliot kan bidra till viktiga projekt, som Friluftsfrämjandets Let’s Get Out. Och så ger ju Team Eliot också extra träningsinspiration. Jag hoppas att vi kan bilda en härlig träningsgrupp och delta i många riktig roliga lopp ihop, säger Christoffer.

Vad var din första reaktion när Patrik Klüft presenterade projektet?
– Jag var bara väldigt glad att få frågan. Sen när jag såg laguppställningen gick jag ut och sprang – det är ju rätt många mästerskapsmedaljer i det här gänget.


”Träningen gör att man upptäcker nya platser” 
Christoffer Braw är peppad inför Team Eliots vår! 

Hur kan Team Eliot göra skillnad?
– Förhoppningsvis kan Team Eliot på olika sätt inspirera till träning och rörelse. Och så hoppas jag att vi i år kan stötta Let’s Get Out, som är ett viktigt projekt, på ett bra sätt. Och framöver även bidra till fler projekt.

Hur kan fysiskt aktivitet bidra till ett mer välmående liv? 
– Fysisk aktivitet är såklart en av nycklarna till att må bra. Dessutom tycker jag att träning gör att man upptäcker nya platser. Därför ser jag inte minst fram emot Cykelvasan i höst.

 

 

Leave a Reply