Elvira Holmström är Team Eliots yngste medlem

By mars 24, 2018Nyheter

Elvira Holmström har trots att hon nyss tagit studenten stor erfarenhet både av idrott och fotograferande. Arton år fyllda arbetar hon med att fotografera Djurgården Hockeys matcher både kring herrarna och damernas A-lag, men även juniorer. 
Nu ska hon vara med på Team Eliots resa! 
– Rörelse är jätteviktigt i mitt liv och spelar en stor roll. 

Elvira Holmström tog studentexamen i maj förra året. Under studietiden har hon fotograferat mycket sport, och samtidigt har hon hållit igång vid sidan av.

– Jag spelar fotboll i Vallentunas damer i division 3 och lever även ett aktivt liv som ryttare.

Vad är det bästa med att fotografera?
– Det är enklare att förmedla känslor och uttryck. Det finns så mycket passion i idrott som jag vill göra levande med hjälp av kameran. Mycket av det jag fotograferar finns det säkert flera miljoner porträtt av redan, men jag vill dela med mig av bilden jag får ur mitt perspektiv.

Team Eliot satsar mycket på idrott som positiv kraft i samhället. Vad betyder idrott och rörelse för dig?
– Idrott och rörelse är en livsstil som bygger på aktiviteter varje dag, i mitt fall olika aktiviteter. Jag skulle inte klara mig utan dem, då ena dagen spenderas i stallet och den andra på fotbollsplanen. Det ska bli kul att bidra med den energin till Team Eliot, nu kör vi!

Leave a Reply