”Den gubben gör inget halvdant, det här blir en grymt bra grej”

By april 4, 2018Nyheter

Christian Olsson är den före detta trestegshoppare som slog igenom internationellt 2011 då han kom tvåa i VM i Edmonton. På meritlistan finns ett VM-guld från Paris 203, och ett OS-guld i Aten 2004. Men nu är det Team Eliot som gäller.
– Det känns bra att jag kan göra något så enkelt och roligt som att träna och tävla för att bidra till ett grymt bra engagemang som Team Eliot, menar Christian. 

Efter en lång karriär som påbörjades i Örgryte IS och avslutades 2012, har Christian bland annat arbetat som expert på TV4.
Nu är han med i Team Eliot.
– Jag och Patrik Klüft har en lång historia bakom oss som vänner, och när han berättade om projektet för mig behövde jag ingen längre betänketid för att tacka ja. Både för att projektet i sig är bra, men jag känner Patrik och jag vet att den gubben gör inget halvdant. Jag visste från start att det här är en riktigt bra grej.

Christian Olsson Team Eliot
”Jag visste från start att det här är en riktigt bra grej”

Om ett år, vad hoppas du att ni ska ha uppnått med Team Eliot?
– 
Jag tror vi ska se långsiktigt på ett sånt här arbete för att verkligen kunna se frukten av det. Men jag hoppas att Let’s Get Out har fått resurser av oss för att kunna göra skillnad. Om det så bara är för att kunna utbilda unga till ledare så är det en framgång för oss, avslutar Christian.

Leave a Reply